Kollegial Sparring

Udnyt jeres kompetencer og opnå større faglig udvikling med kollegial sparring

Kollegial sparring er vejen til trivsel og faglig udvikling – en metode til at professionalisere samtalen mellem kollegaer.

Sparringen giver medarbejderne en ny vinkel på de udfordringer, vanskeligheder og dilemmaer, der opstår på arbejdspladsen og herigennem finde nye løsninger. Refleksionen giver mulighed for at udnytte medarbejdernes skjulte kompetencer til fulde.

Vil du booke os til en dag eller et forløb om kollegial sparring?

Du kan her booke et foredrag, et kursus, et længere udviklingsforløb eller få en skræddersyet temadag om kollegial sparring.

Hvad enten du vil opkvalificere dine medarbejdere, løfte gruppens faglige niveau og samarbejde, opnå bedre trivsel gennem en nem hverdagsmetode.

Vi træner medarbejderne med udgangspunkt i kollegial sparring til at møde de udfordringer og dilemmaer, der kan opstå på en arbejdsplads, og hjælper jer med at finde brugbare løsninger.

Vi tager udgangspunkt i vores egen bog om Kollegial Sparring af Charlotte Dalsgaard, Direktør og Udviklings- og ledelseskonsulent, og vores faglige ekspertise. Bogen giver et indblik i, hvorfor kollegial sparring er vigtig og et let anvendeligt redskab for virksomheder.

Vi fokuserer på, at I kan tage ansvar for udvikling og trivsel på arbejdspladsen, og at I får inspiration til, hvordan problemerne kan løses. Køb/bestil bogen på forhånd her: "Kollegial sparring - Vejen til trivsel og faglig udvikling"

 

Er kollegial sparring noget for jer?

Hos Harbohus gør vi alt for, at du får den bedst mulige løsning. Vi skræddersyr derfor gerne et forløb, der passer til dig og din organisations behov.

Vores ekspertise
Vi har trænet mere end 2500 ledere og medarbejdere i kollegial sparring, og vi er forfatter til de eneste bøger om kollegial sparring, derfor får du unik viden og metoder. Vores viden og metoder er afprøvet på massevis at arbejdspadser i såvel Danmark som udlandet.

Ring til os, skriv en mail eller udfyld kontaktformularen – så tager vi gerne en dialog om hvilket format, der passer jeres ønsker og udfordringer. Spørg os gerne for at høre mere om, hvad vi tilbyder og kan hjælpe med.

Til højre finder du en liste over kurser i kollegial sparring. Finder du ikke den ønskede form på listen, er du meget velkommen til at sende os en mail.

 

Kunde anbefalinger:

”Kollegial sparring er også en metode til at give og modtage kollegial støtte på en faglig struktureret måde.”  (Medarbejder, ATP)

 

 

Vi glæder os til at høre fra dig

 • Charlotte Dalsgaard

  Charlotte Dalsgaard

  Direktør og Udviklingskonsulent
  Tlf: 9868 6111
 • Line Glintborg

  Line Glintborg

  Udviklingskoordinator og konsulent
  Tlf: 9868 6111

Deltag i foredrag om Team og Kollega Sparring

Få et indspark til hvordan du bruger organisationens egne kræfter optimalt

d. 4/5 kl. 15-17 - Nibe

 

Værktøjskassen

Køb den populære værktøjskasse til kollegial sparring nu!

 

Køb bogen "Kollegial sparring"

 

GULD-sparring

Hent gratis skema her!

 

Bonusmateriale

Power points om kollegial sparring.

Hvorfor og hvad?

 

Kontakt os

Bliv ringet op af en udviklings- konsulent og få rådgivning om hvad Harbohus kan gøre for jeres virksomhed.

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer.

 

HØR radiospot om kollegial sparring

 

Kom videre her

Kollegial sparring er en professionel , struktureret og fokuseret metode til at få og give faglig hjælp. Målet er at skabe en kultur på arbejdspladsen, hvor det er naturligt at ansatte i organisationen bruger hinanden og derved finder nye løsninger på konkrete problemer, har fokus på det faglige, får øje på oversete handlemuligheder og genvinder den faglige selvtillid. Kollegial sparring skaber refleksion, bedre kvalitet, bedre service og større arbejdsglæde og trivsel.