Kollegial sparring

Oplever du, at dine medarbejdere nogengange har svært ved at skelne mellem det private og det professionelle rum på arbejdet. Oplever du, at dine medarbejdere nogle gange føler sig personligt ramte?

Eller måske er den kollegiale snak på din arbejdesplads præget af gode råd og udtalelser som "Sådan har jeg da aldrig oplevet det", "Det skal du ikke tage dig af, det er en naturlig del af arbejdet" og "Kunne du ikke sætte dig lidt mere igennem?"

Kollegaernes gode råd virker desværre ikke på sigt - men det gør kollegial sparring.

Hvad er kollegial sparring?

Kollegial sparring er vejen til trivsel og faglig udvikling - en metode til at professionalisere det kollegegial samtalerum.

Gennem kollegial sparring får medarbejderene en  faglig professionelle distance til faglige udfordringer, vanskeligheder og dilemmaer og finde nye handlemuligheder.

Charlotte Dalsgaard, Direktør og udviklings- og ledelseskonsulent i Harbohus, har skrevet bogen "Kollegial sparring - Vejen til trivsel og faglig udvikling", der giver et indblik i hvad kollgial sparring er, og hvorfor det er et vigtigt og let anvendeligt redskab for virksomheder.

Hvad får vi ud af kollegial sparring?

Kollegial sparring træner den enkelte medarbejder i at modtage faglig hjælp på en professionel måde. Vi ser kollegial sparring som en metode til at kvalitetssikre ydelsen, opkvalificere den enkelte medarbejder, løfte gruppens faglige niveau og samarbejde samt bedre trivsel og større arbejdsglæde.

Er kollegial sparring noget for jer?

Med alt fra gør-det-selv produkter, temadage og workshops til flerårlige udviklingsforløb og mulighed for leje af udviklingschef er det muligt for alle at komme i gang med kollegial sparring.

Her til højre finder du en liste over kurser i kollegial sparring. Finder du ikke den ønskede form på listen, er du meget velkommen til at sende os en mail.

Hvis du har spørgsmål, kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

 • Charlotte Dalsgaard

  Charlotte Dalsgaard

  Direktør og Udviklingskonsulent
  Tlf: 9868 6111
 • Line Glintborg

  Line Glintborg

  Udviklingskoordinator og konsulent
  Tlf: 9868 6111

Kom til gratis eftermiddagsseminar 3. november

Værktøjskassen

Køb den populære værktøjskasse til kollegial sparring nu!

 

Køb bogen "Kollegial sparring"

 

GULD-sparring

Hent gratis skema her!

 

Bonusmateriale

Power points om kollegial sparring.

Hvorfor og hvad?

 

Kontakt os

Bliv ringet op af en udviklings- konsulent og få rådgivning om hvad Harbohus kan gøre for jeres virksomhed.

Udfyld formularen og bliv kontaktet inden for 24 timer.

 

HØR radiospot om kollegial sparring

 

Kom videre her

Kollegial sparring er en professionel , struktureret og fokuseret metode til at få og give faglig hjælp. Målet er at skabe en kultur på arbejdspladsen, hvor det er naturligt at ansatte i organisationen bruger hinanden og derved finder nye løsninger på konkrete problemer, har fokus på det faglige, får øje på oversete handlemuligheder og genvinder den faglige selvtillid. Kollegial sparring skaber refleksion, bedre kvalitet, bedre service og større arbejdsglæde og trivsel.