Project Description

Stresscoaching

Har du brug for professionel stresscoaching?

Få professionel stresscoaching og hjælp til at forebygge og afhjælpe stress

Er du stresset? Så er det vigtigt med en hurtig og målrettet indsats! Jo hurtigere du sætter ind, jo nemmere er det at komme af med stressen igen.

Stresscoaching er et coachingforløb med én af vores certificerede og top professionelle stresscoaches både til ledere eller medarbejdere med stress. Vi arbejder med dit overskud, både fysisk og psykisk.

Vi arbejder på, at din hverdag hænger sammen igen. Og endelig arbejder vi på, at du får et velfungerende og stressfrit arbejdsliv.

Stresscoaching kan du booke som afhjælpende, men også forebyggende. Det er bedst, hvis du starter din stresscoaching før stressen bliver alvorlig. Men, du kan også vælge starte en stresscoaching efter en sygemelding, for hurtigst muligt at blive rask igen og blive hjulpet tilbage på sporet og din arbejdsplads.

Stresscoaching er en praktisk form for hjælp, hvor du bliver hjulpet ovenpå igen til dit gamle jeg. Vi hjælper dig til at du aldrig at bliver så stresset igen, som du er lige nu. Vi arbejder både på at ændre omstændighederne, og på at du lærer at tackle dine omstændigheder, så de ikke får lov til at styre eller stresse dig.

Stresscoaching er til dig, der plejer at være psykisk sund, men blot er blevet for stresset, med hvad det indebærer.

Stresscoachingen gives altid af vores certificerede stresscoaches, der har specialiseret sig i at hjælpe ledere og medarbejdere med stress.

Book her en individuel coachingsamtale med vores professionelle og certificeret stresscoach

Du får specialiseret rådgivning om stress og stressrelaterede problemer med gode værktøjer og råd. 

Kontakt os for rådgivning og sparring til større medarbejder grupper, ledelsen eller organisationen.

Eller ring til os for rådgivning i forhold til din konkrete situation på:
Tlf. 98 68 61 11

Pris: 10.500 DKK (ex. moms)

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.