Ledelse

Har du brug for individuel ledersparring? Se mere her eller se vores andre kurser

Vil du booste dit lederskab både for dig selv og dine medarbejdere?

Få hjælp hos en professionel ledelsesrådgiver til de udfordringer, du møder i hverdagen.

God ledelse handler om at være en bevidst leder, der kan skabe et billede af organisationens retning og fremtid. Det handler om at arbejde med din ledelsestænkning og personlige kommunikation, der kan medvirke til at forløse medarbejdernes fulde potentialer og kompetencer maksimalt. Herudover hele tiden udvikle og træne, hvad du ønsker af dig selv som leder. Det vil lære dig at bidrage til, hvordan du er en god leder, medarbejderne har tillid til. En dygtig leder forstår netop sin position, og er bevidst om sprog og kultur og har en opgavefokuseret vision og retning.

Grib din ledelsesretning i dag

Ledelse handler i dag om at lede på forskellige måder og i forskellige retninger både indad, udad, fremad og nedad. Hvordan finder du så den rette balance mellem dem og hvordan omsættes det i praksis?

Harbohus udfordrer og styrker dig til at skabe et solidt fundament som leder. Vi hjælper med at styrke lederskabet, og den måde du driver ledelse på i dag. Vi ser isoleret og samlet både på dig som leder, ledelse overfor dine medarbejdere og eventuelt din overordnende leder også.

Der kan opstå svære samtaler du som leder, er nødt til at tage dig af og få løst inden en storm udbryder på arbejdspladsen. Det kan være svært at tage sådan anspændt en samtale med en medarbejder og få dit budskab igennem, hvis ikke du fremstår som en tillidsfuld leder.

Harbohus klæder dig godt på til at få en god oplevelse med medarbejderne ved svære samtaler, gøre dem nemmere, og samtidig fremstår du som en god leder.

Forbedrer din ledelsestænkning

Du er måske blevet udnævnt leder, fordi du er faglig dygtig, og mindre på grund dig som person og menneske bag, og mangler måske at udvikle denne del af dig selv for at udvikle dig som leder.

Som leder kommunikeres der ofte ud fra et billede af modtageren, du egentlig selv har skabt af dine omgivelser. Derfor ser vi på, hvordan du kan ændre og forbedre din ledelsestænkning, der påvirker dine relationer.

Med Harbohus’ professionelle konsulenter lærer du, hvordan du er en nysgerrig, refleksiv og anerkendende leder, der kan håndtere kompleksitet og forandringshastighed i en travl hverdag.

Vi hjælper dig med en styrket ledelsesstil

Harbohus kan både hjælpe dig med ledersparring, lederstrategi, udvikling af lederteams og ledergrupper. Vi kigger på din samlede ledelsesopgave, og hvordan du konkret kan håndtere den.

Dine ledelsesevner vil få et boost, når du har deltaget i ét af vores kurser eller forløb. Dine ledelsesevner vil blive styrket og vil ikke KUN forbedre din personlige kommunikation, MEN også gavne dine medarbejdere og organisation på den lange bane.

Online kan du også følge vores leder boost program og få et dagligt indspark til dit lederskab.

Bliv en del af vores lukkede forum for ledere på Facebook her

Tilmelding eller spørgsmål? Udfyld kontaktformularen

Ved at bruge denne formular accepterer du opbevaring og håndtering af dine data på dette website.

Kontakt os

Om os

Dit udviklings- og konsulenthus. Vi skaber kvalitet i offentlige organisationer, hvor der skabes livgivende forandringer. Vi gennemfører således processer, der involverer hele organisationen – både borgere, medarbejdere og ledere.

Læs Mere