Nyhedsbrev samtykke

Harbohus nyhedsbrev – samtykkevilkår

Harbohus er et udviklings- og konsulenthus, hvis ydelser blandt andet er i form af organisationsprojekter, sparring, forløb, kurser og coaching.
Harbohus’ markedsføringsmateriale indeholder blandt andet tilbud, information, invitationer, kampagner om ovenstående ydelser.

Ved at sige JA TAK accepterer du, at Harbohus må sende e-mails omkring Harbohus’ konsulentydelser, tilbud, invitationer til infomøder/events/messer/seminarer, kampagne-nyheder, konkurrencer og anden markedsføring, der løbende udsendes på maillisten.
Du accepterer også at Harbohus må indsamle og bruge data om dig og dine aktiviteter og samkøre disse data, som Harbohus allerede har fra fx Cookies på Harbohus’ hjemmeside. Med henblik på at kunne målrette og sende de bedste forslag og e-mails til dig.

Dine personoplysninger bliver opbevaret sikkert i vores mailsystem. Du kan altid kontakte Harbohus for at få opdateret, rettet eller slettet de pågældende data om dig. Enten ved at tilbagekalde dit samtykke ved at sende en e-mail til os eller via afmeldingslinket i nyhedsbrevene.

For oplysninger om Harbohus persondatapolitik klik her

Hvad du som nyhedsbrevmodtager kan forvente at modtage af os:

Indholdet i Harbohus’ e-mails og nyhedsbrev vil bestå af:

  • Nyheder om nye fysiske/online produkter og ydelser – tilbud, kampagner og info.
  • Inspiration, tips, råd og viden indenfor organisation og ledelse.
  • Eventuelle konkurrencer og/eller samarbejdsmuligheder
  • Relevant og aktuelt information om Harbohus
  • Andet løbende information, der er relateret til organisation og ledelse fra Harbohus.

Framelding

Du kan til hver en tid framelde dig Harbohus’ nyhedsbrev.

Anvend afmeldingslinket i bunden af hvert nyhedsbrev eller ret henvendelse til ss@harbohus.dk

Har du spørgsmål til Harbohus’ samtykkevilkår, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: info@harbohus.dk eller ringe på 98 68 61 11.

Kontakt os

Om os

Dit udviklings- og konsulenthus. Vi skaber kvalitet i offentlige organisationer, hvor der skabes livgivende forandringer. Vi gennemfører således processer, der involverer hele organisationen – både borgere, medarbejdere og ledere.

Læs Mere