harbohus

Trivsel

Har du brug for mere trivsel og arbejdsglæde i dit team? Læs mere her eller se vores andre kurser

Hvad skal der til for en høj medarbejdertrivsel og komme tættere på den gode arbejdsplads?

De fleste ledere og medarbejdere, vil gerne udføre et godt stykke arbejde, og føle de er på en god arbejdsplads med et godt kollegaskab. Som leder ved du sikkert at: niveauet af teamets arbejdsglæde udgøres af teamets evner til at udføre et godt fagligt stykke arbejde og et godt kollegaskab. Relationen heri spiller en høj faktor for det gode arbejdsmiljø og for, at dine medarbejdere føler sig godt tilpas på jobbet.

Forbedret kommunikation og færre konflikter på arbejdspladsen?

Der kan nemt opstå svære udfordringer på grund af mangfoldigheden, forskellige arbejdsgange og kulturen på en arbejdsplads i mange forskellige situationer, hvorfor der kan være behov for at arbejde med trivslen og arbejdsmiljøet. Der kan ofte opstå uenigheder i personalegruppen om opgaveudførslen, som kan give samarbejdsproblemer og mistrivsel blandt medarbejderne. Måske oplever dine medarbejdere ofte, at de ikke bliver hørt eller kommer frem med sit budskab? Og, I er nu måske nået til et punkt, hvor der er behov for at stille skarpt på kommunikationen for et bedre og mere effektivt samarbejde?

Der kan dermed være grobund for at arbejde indgående med kommunikationen og konflikthåndtering i organisationen for et bedre arbejdsmiljø og hermed en højnet trivsel.

Ved at sætte fokus på jeres kommunikation i organisationen, hjælper vi dig og dit team med at finde frem til det, der virker, og det der skal til for udvikle jeres sprog, kultur og det gode arbejdsmiljø. Vi træner dine medarbejdere i sproget og at anerkende hinanden i hverdagen og herigennem en udvikling af jeres arbejdskultur, der nedsætter konflikterne og forbedrer samarbejdet og kollegaskabet.

Tilmeld foredrag: Powerboost med Jobtimisterne her
Læs mere om kurset Selvorganisering her
Bestil en temadag om forbygning af stress her
Book en Stresscoaching samtale her
Læs mere om Konflikthåndtering her


 

Tilmelding eller spørgsmål? Udfyld kontaktformularen

Scroll to Top