Project Description

Online Kursus Bisidder i svære samtaler

Har du brug for et online kursus i bisidder i svære samtaler?

Lær hvordan du hjælper en kollega i en svær samtale via bisidder-rollen

For eksempel som tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant eller almindelig kollega

Du skal hjælpe din kollega i en svær samtale med chefen eller ledelsen, men der er nogle ting, du konkret skal overveje før, under og efter samtalen, for at være en god bisidder overfor din kollega.

Måske er du ny i din rolle som tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant? En mere alvorlig personalesag er opstået på arbejdspladsen, som er en svær samtale, hvor din kollega har ønsket du træder til som bisidder? Du ønsker måske en forberedende viden om og indsigt i bisidder-rollen?

Men, hvordan udfylder man rollen som bisidder bedst mulig? Hvilke konkrete ting skal man overveje før, under og efter samtalen?

Lær gennem 10 videolektioner alt om, hvordan du er en god bisidder

Med online kurset “bisidder i svære samtaler” lærer du gennem 10 videolektioner, hvordan du gør, hvordan du forbereder dig og hvilke ting du skal være opmærksom på under en bisidder samtale. Online kurset hjælper dig med at skabe et solidt og brugbart fundament til bedre, at kunne hjælpe din kollega under en svær samtale.
Du får konkrete guides og redskaber, og ikke mindste udvikler vi en personlig handlingsplan sammen med dig, du kan anvende direkte efter kurset i dine samtaler og rolle som TR, AMR eller kollega.

Hvornår har man bisidder med?

Bisidder-rollen er typisk indenfor det offentlige arbejdsmarked, hvor medarbejderen har ret til at have en bisidder med til en hver tid (forvaltningslovens § 8). Bisidderrollen ser vi typisk i personsager som fx sygefraværssamtale, samtaler vedrørende samarbejdsproblemer, afskedigelser eller tjenestelige samtaler om, at man ikke løser opgaven godt nok.
Husk også at mange ikke kender til muligheden for at have bisidder med til samtaler med ledelsen, men mange oplever det som positivt at have en tillidsvalgt med til samtalen, der kan hjælpe med at informere om målet med samtalen, mediere under samtalen og samle op, samt gennemgå aftaler efter samtalen.

Kurset indeholder 10 videolektioner + en fysisk workbook

Lær om og få besvaret disse spørgsmål i online kurset:

  • Hvornår har man bisidder med?
  • Hvorfor det er svært at være bisidder
  • Hemmeligheden bag den gode bisidder
  • Værdier, dine roller, fokus på opgaven
  • Metode og samarbejde

Lær alt om at være den gode bisidder gennem 10 online videoer, du kan se når og hvor som helst. Du vil modtage en fysisk arbejdsbog umiddelbart efter din bestilling med posten, som vi sammen udfylder undervejs i hver video.
Videoerne tilgås via et intern link du modtager på mail efter dit køb her i webshoppen, som kun du kan tilgå.

Bemærk – at du sagtens kan gå i gang med at se videoerne inden din workbook er fremme. Rigtig god fornøjelse.

Prisen for hele kurset er: 899 DKK (ex. moms)

JA TAK – Køb hele kurset her