Organisationsudvikling - Få større arbejdsglæde, bedre samarbejde og kommunikation med professionel hjælp fra Harbohus - harbohus

Organisationsudvikling

Fra dårlig kommunikation og svigtende effektivitet til større arbejdsglæde og stærkere team-samarbejde

Har I brug for udvikling af organisationen? Se vores andre kurser her

Overvejer I et længere udviklingsforløb i organisationen?

Når vi i Harbohus arbejder med organisationsudvikling hos jer, handler det om at udvikle og løfte organisationen til et nyt niveau og få højere kvalitet. Vi ser både på jeres strategiudvikling, værdi-kæder, kulturomlægninger, medarbejdere og hele organisationen, for at få menneskerne i organisationen til at fungere bedst muligt.

Med organisationsudvikling forsøger vi at skabe et arbejdsklima, der er præget af åbenhed, ansvarlighed og gensidig tillid. Det kræver en langvarig, men målrettet indsats omkring jeres samarbejdsmønstre og kommunikationsområder, som betaler sig på den lange bane.

Vi arbejder med:

 • Jeres strategi-overvejelser ud fra et overordnet sigte for at skabe betingelserne for et bedre og optimalt arbejdsmiljø
 • Vi kigger på, hvad der er behov for rundt om hele organisationen
 • Om jeres behov eksempelvis er mere effektivitet, mere åbenhed, stærkere samarbejde i afdelingerne eller få jeres teams til at arbejde sammen på tværs af organisationen, så udvikler vi hele organisationen

Vi hjælper jer ikke bare med at lægge strategierne, men også at få dem ført ud i livet med en vedvarende effekt. Jeres organisationen får en holdbar løsning, der skaber forandring og bliver bedre til det, I allerede gør.

Vi brænder efter at få jeres organisation til at lykkes. Derfor arbejder vi kompromisløst mod at skabe succes, høj faglighed og trivsel på jeres arbejdsplads.

Har I et fælles grundlag i organisationen?

Når vi arbejder med organisationsudvikling og længere udviklingsforløb, er dette ofte nogle af de spørgsmål vi arbejder med og som I, i organisationen kan spørge jer selv om:

 • Har I den sammenhængskraft, der skal til for at få høj kvalitet og arbejdsglæde?
 • Har I en fælles holdning til, hvordan I bedst løser jeres opgave indenfor de givne betingelser?
 • Er jeres værdigrundlag ført ud i praksis eller bare noget der ligger i skuffen?
 • Har I traditioner for gensidig faglig sparring blandt kolleger?

Når I har et fælles grundlag, er I ikke i tvivl. I har et klart fælles grundlag for fremtiden, et fælles sprog og en fælles kultur. I har et fælles billede af, hvordan I bedst løser jeres opgaver inden for de rammer I har. Og måske vigtigst af alt: I har en fælles fremgangsmåde og fælles redskaber, når I er i tvivl, når I står midt i store udfordringer og når hverdagens større dilemmaer dukker op.

I får

I får højere kvalitet i jeres ydelse, større arbejdsglæde og større effektivitet. I får skabt et fælles billede af jeres arbejdsplads og jeres ydelse, som øger sammenhængskraften markant. I får gennemgået og udviklet alle jeres relationer, rutiner, redskaber, ritualer, strukturer, og traditioner. Det giver overskud, lethed og gode resultater.

Er I klar til at gå i gang?

Tjek her om I er klar til at gå i gang. Hvis du vil ha' et fælles organisationsgrundlag, kræver det at:

 • Ledelsen er klar til at vise vej og være aktiv i udviklingsaktiviteterne
 • En frontløbergruppe går i spidsen for udviklingen
 • Alle medarbejdere deltager i udviklingen
 • Udviklingsaktiviteterne foregår som en del af hverdagens arbejde og rutiner
 • Udvikling kræver tid og ses over lang tid

Kan du sige ja til alle 5? Så skynd dig at kontakte os - vi skræddersyr et forløb, der passer til jer og jeres budget.


 

Tilmelding eller spørgsmål? Udfyld kontaktformularen

 

 

Scroll to Top