Medarbejdere - harbohus

Medarbejdere

Vores konsulenter og medarbejdere


Charlotte Dalsgaard

Direktør, Udviklings- og ledelseskonsulent

Tlf.: 9868 6111

E-mail: cd@harbohus.dk

Charlotte har mere end 30 års erfaring indenfor konsulentbranchen og har bl.a. bistået mere end 300 virksomheder med udvikling og forandring. Hun er førende ekspert indenfor Appreciative Inquiry og Værdsættende Samtale.

Kitty Dencker

Erhvervspsykolog og Konsulent

Tlf.: 9868 6111

E-mail: info@harbohus.dk

Kitty har mere end 30 års erfaring som erhvervspsykolog og underviser, og har arbejdet med både private og offentlige virksomheder. Kitty har omfattende erfaring med udvikling af det psykiske arbejdsmiljø og underviser indenfor sparring, supervision og stress.

Tina Kramer Moltke

Udviklingskonsulent

Tlf.: 9868 6111

E-mail: info@harbohus.dk

Tina har adskillige års erfaring med at undervise og formidle viden - både indenfor det offentlige og private. Hun er især optaget af effektivitet, planlægning og selvorganisering i organisationer, og har indgående kendskab til personlig kommunikation samt kommunikation i teams.

Marianne Linnet

Udviklingskonsulent

Tlf.: 9868 6111

E-mail: info@harbohus.dk

Marianne har i 30 år arbejdet på længerevarende udviklingsprojekter med fokus på at styrke de psykiske arbejdsmiljø og nedbringe sygefraværet på arbejdspladser. En vigtig del af af de aktiviteter har været ledercoaching og uddannelse af ressourcepersoner for at kvalificere dem til at forbedre arbejdspladsen.

Line Glintborg

Udviklingskoordinator og konsulent

Tlf.: 9868 6111

E-mail: lg@harbohus.dk

Line har erfaring med koordination og styring af store udviklingsopgaver, coaching, kollegial sparring, samt individuelle og professionelle sparringssamtaler. Line skaber trivsel og høj faglighed i organisationer.

Tine Bjørka

Udviklingskonsulent

Tlf.: 9868 6111

E-mail: info@harbohus.dk

Silje Storgaard

Online Marketing Koordinator

Tlf.: 9868 6111

E-mail: ss@harbohus.dk

Silje varetager alle Harbohus online aktiviteter, hjemmeside, sociale medier og generelle marketing aktiviteter. Silje har erfaring både med intern og ekstern kommunikation og varetager organisering og planlægning af kurser.

Få en professionel udviklingskonsulent

Er du på udkig efter udvikling af din organisation, ledelse eller har du brug for supervision, sparring, coaching eller andet indenfor konsulentydelser eller kursusudbud? Tøv ikke med at kontakte Harbohus i dag. Vi har mange års professionel erfaring og har hjulpet flere 100 private og kommunale virksomheder med organisationsudvikling. Vi ser ikke kun på problemet, men finder langtidsholdbare løsninger.

SE VORES KURSUSUDBUD HER

Kontakt os

For dine forudgående spørgsmål, udfyld venligst formularen nedenfor


Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Du kan udfylde formularen og blive ringet op af en udviklingskonsulent og få rådgivning om, hvad Harbohus kan gøre for netop din organisation. Udfyld formularen til højre og bliv ringet op indenfor 24 timer.Scroll to Top