blog - harbohus
,

Lokalpolitiker: Husk at bakke dine medarbejdere op!

Læs Tina French Nielsens bud på, hvordan kommunalpolitikere undgår at hænge deres medarbejdere ud

Læs mere

Når værdier giver mening!

I denne artikel kan du møde Peter Larsen og læse om hans håndgribelige måde at integrere værdier i ledelsesarbejdet. Værdierne er en varedeklaration. Medarbejderne skal vide, hvad de står over for, og de skal opleve deres leders værdier i deres virkelighed.

Læs mere

Tre ting du kan lære af Ilses mediestorm

Læs her om et par gode gamle ledelsesdiscipliner, der kan sørge for, at du ikke ender i samme position som Ilse Jacobsen. Alt for ofte har ledere ikke styr på de interne detaljer og medarbejder-sager i deres virksomhed. Lige netop, som vi har set i mediestormen med Ilse Jacobsen Hornbæk. Det kan være risikabelt for dit image ikke at have styr på arbejdsforholdene for så at ende ud i en mulig mediestorm.

Læs mere

Mød leder Anne Mette Mortensen: ordentlighed og tag det "tolle"

Vi har interviewet Anne Mette Mortensen, som er leder af Bo og Støtte under Fagcenter for Særlige Tilbud i Handicapafdelingen, Aalborg Kommune. I oktober sidste år skiftede hun fra Frederikshavn Kommune til et nyt job under Fagcenter for Særlige Tilbud i Aalborg Kommune. Vi synes derfor, det var spændende at høre om hendes ledelsestanker i det nye job. Selv syntes hun, det var spændende om den erfaring, hun havde gjort sig i Frederikshavn Kommune, også ville fungere et andet sted.

Læs mere

3 tips til dig som leder: gør svære samtaler lettere

Vi har her samlet 3 gode tips, der kan hjælpe dig med at gøre din næste svære samtale lettere for dig.

Læs mere
Scroll to Top